Ontstaan door noodzaak, ontworpen door specialisten, geproduceerd door professionals.

Het voorbereiden van maaltijden (Meal preppen) was een negatieve factor in mijn reis om “in shape" te komen. Ik maakte teveel of net te weinig, was er een tijd mee bezig en gooide restjes weg. Alternatieven bevatte E-nummers, zout en pasten net niet in het schema, teveel van het ene te weinig van het andere.

About Image 1
About Image 2
About Image 3
About Image 4
About image

Recepturen gebaseerd op doelstellingen en segmenten samengesteld door een Geregistreerd (Sport) Diëtist (RND) zorgden voor een solide basis, voldoende keuze in maaltijden voor iedere doelstelling en activiteitenniveau.

Maaltijden zonder toegevoegd zout, zonder E-nummers; passend gemaakt voor elk schema, ruim voldoende en geproduceerd met de hoogste kwaliteit grondstoffen in een professionele productieomgeving. Direct ingevroren zodat al het goede bewaard blijf; Geen conserveringsmiddelen, alleen kou; verstuurd met gespecialiseerd vervoer. Zoek je maaltijd uit, bestel, ontvang en geniet van het gemak, de kwaliteit, smaak. Weight Loss, Eat Healthy en Weight Gain als doelstelling en Low, Mid en High Active als segmenten